Zbirka 123+ Prodaja Kuæe U Pirovcu Izvrsno

Zbirka 123+ Prodaja Kuæe U Pirovcu Izvrsno. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća.

Kuce Prodaja Pirovac Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Najcool Kuce Prodaja Pirovac Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2.

Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.

Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. To je jednostavno ulaganje u budućnost.

Real Estate Pirovac

U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj:

Pirovac Sibenski Portal

Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika... Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. To je jednostavno ulaganje u budućnost. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj:.. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj:

Real Estate Pirovac

Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana.

Real Estate Pirovac

Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2.. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2.

MarÄ'etko Vukovic Nije Samo Prodaja Odmaralista U Pirovcu Sumnjiva Epodravina Hr

Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284... U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice.

Hitno Hitno Kuca U Pirovcu Na Dvije Etaze Odmah Useljiva Prodaja

Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj:. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2.

Prodaja Kuce U Pirovcu Index Oglasi

Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284.. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika.. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište.

Nove Investicije I Radna Mjesta Nakon 20 Godina Za 10 Milijuna Kuna Prodano Derutno Pirovacko Odmaraliste Podravka Sibenski Portal

Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta... Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2.

Ostala Zemljista Na Prodaju 1307m2 102 000 Pirovac Indomio Hr

U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase... U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište.

Odlazi U Povijest Pocelo Je Rusenje Bivseg Podravkinog Odmaralista U Pirovcu Drava Info

U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća.. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća.

Prodaje Se GraÄ'evinsko Zemljiste U Pirovac Pirovac Zemljiste U Zoni Gradnje Pirovac Hrvatska Kupnja GraÄ'evinskog Zemljista

Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste... .. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana.

Mobilne Kucice U Kampu Miran Pirovac Hvratska

U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.

Beach Bar Kerido Is Drinking Gin And Beach Bar Kerido Facebook

U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Kuća se nalazi 250m do plaže. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana.

Prodaje Se GraÄ'evinsko Zemljiste U Pirovac Pirovac Zemljiste U Zoni Gradnje Pirovac Hrvatska Kupnja GraÄ'evinskog Zemljista

Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. To je jednostavno ulaganje u budućnost. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. To je jednostavno ulaganje u budućnost.

Foto Pogledajte Kako Ce Izgledati Novi Djecji Vrtic U Pirovcu Sibenski Portal

Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. To je jednostavno ulaganje u budućnost. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Kuća se nalazi 250m do plaže... Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća.

Prodaja Stanova Pirovac Stanovi Prodaja Pirovac Nekretnine Njuskalo

Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Kuća se nalazi 250m do plaže. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2.

Kuca Pirovac Katnica 80 M2 Prodaja

Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Kuća se nalazi 250m do plaže. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana.

Kuce Prodaja Pirovac Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. To je jednostavno ulaganje u budućnost. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Kuća se nalazi 250m do plaže. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti... Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti.

Nekretnine Pirovac Pirovac Kuca Na Prodaju Cijena 85 000 00

29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2... Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.

Makirina Turist D O O O Nama Turisticka Agencija Holiday Makirina

Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. To je jednostavno ulaganje u budućnost. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište.. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća.

Nedovrsena Kuca Dvokatnica U Pirovcu Sa Velikim Terenom

Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste.

Beach Bar Kerido Is Drinking Gin And Beach Bar Kerido Facebook

Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika... Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana... U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta.

Odlazi U Povijest Pocelo Je Rusenje Bivseg Podravkinog Odmaralista U Pirovcu Drava Info

Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja... U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Kuća se nalazi 250m do plaže.. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase.

Nekretnine Pirovac Prodaja Kuca Kp 351 Mirakul Nekretnine

Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. To je jednostavno ulaganje u budućnost. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta.

Foto Zapoceli Radovi Na UreÄ'enju Groblja U Pirovcu Sibenski Portal

Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. To je jednostavno ulaganje u budućnost. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2.

Real Estate Pirovac

Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka... Kuća se nalazi 250m do plaže. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana.. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta.

Pirovac Samostojeca Kuca Po Izuzetno Povoljnoj Cijeni

Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. . Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2.

Prodaja Nekretnina Pirovac Ponuda Nekretnina U Pirovac

Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284.. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika... Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste.

Nekretnine Pirovac Pirovac Kuca Na Prodaju Cijena 85 000 00

U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Kuća se nalazi 250m do plaže. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta.

Nekretnine Pirovac Prodaja Kuca Kp 351 Mirakul Nekretnine

Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2... Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.

Nekretnine Pirovac Kuca Na Prodaju Cijena 299 000 00

U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase... Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća.

Kuce Na Prodaju Pirovac Indomio Hr

Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase.

Pirovac GraÄ'evinsko Zemljiste Zemljiste Domus Nekretnine Vodice Sibenik Stanovi Kuce Zemljista Poslovni Prostori

U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište.

Pocela Sanacija Crkve Gospe Karmelske U Pirovcu Vrijedna Milijun Kuna Sibenski Portal

Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Kuća se nalazi 250m do plaže.

Beach Bar Kerido Is Drinking Gin And Beach Bar Kerido Facebook

Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana... Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2... Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta.

Pirovac GraÄ'evinsko Zemljiste Zemljiste Domus Nekretnine Vodice Sibenik Stanovi Kuce Zemljista Poslovni Prostori

To je jednostavno ulaganje u budućnost. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika.

Nedovrsena Kuca Dvokatnica U Pirovcu Sa Velikim Terenom

Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. To je jednostavno ulaganje u budućnost. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.

Agent Zoran Matkovic

Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja... U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste.. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.

Pirovac Najnovije Objave 24sata

U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta... Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Kuća se nalazi 250m do plaže. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Kuća se nalazi 250m do plaže.

Beach Bar Kerido Is Drinking Gin And Beach Bar Kerido Facebook

U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Kuća se nalazi 250m do plaže. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.

Foto Pogledajte Kako Ce Izgledati Novi Djecji Vrtic U Pirovcu Sibenski Portal

Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta... Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284.

Beach Bar Kerido Is Drinking Gin And Beach Bar Kerido Facebook

U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2.. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti.

Kuca Pirovac Katnica 80 M2 Prodaja

Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. Kuća se nalazi 250m do plaže. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća.. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti.

Prodaja Zemljista Pirovac Bazzar Nekretnine

U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište... Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2.. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase.

Nedovrsena Kuca Dvokatnica U Pirovcu Sa Velikim Terenom

Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana.. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika.

Poljoprivredna Zemljista Pirovac Prodaja Ili Najam

Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta.. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.

Nekretnine Pirovac Prodaja Mirakul Nekretnine

Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste.. . U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2.

Nekretnine Za Prodaju Kuca Vila Pirovac Pirovac

Kuća se nalazi 250m do plaže. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase.. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta.

Prekrasna Obiteljska Kuca Na Samoj Obali Mora U Pirovcu Croatia Property Service

U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284.. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284.

Kuce Na Prodaju Pirovac Indomio Hr

Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Kuća se nalazi 250m do plaže. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. To je jednostavno ulaganje u budućnost. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2.

Pirovac Samostojeca Kuca 173 M2

To je jednostavno ulaganje u budućnost... Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. To je jednostavno ulaganje u budućnost. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta.. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase.

Ostala Zemljista Na Prodaju 1307m2 102 000 Pirovac Indomio Hr

Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti... Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.

Agent Zoran Matkovic

Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2... Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.

Prekrasna Obiteljska Kuca Na Samoj Obali Mora U Pirovcu Croatia Property Service

U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2.. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj:

Nekretnine Pirovac Prodaja Mirakul Nekretnine

Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj:. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika.

Nekretnine Pirovac Prodaja Mirakul Nekretnine

U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2... Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj:. U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište.

Nekretnine Pirovac Prodaja Mirakul Nekretnine

Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2.

Kuce Prodaja Pirovac Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase.. To je jednostavno ulaganje u budućnost. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana.. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2.

Pirovac Jednosoban Stan Na Katu U Blizini Plaze Lolic Index Oglasi

To je jednostavno ulaganje u budućnost... Kuća se nalazi 250m do plaže. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.. To je jednostavno ulaganje u budućnost.

Pocela Sanacija Crkve Gospe Karmelske U Pirovcu Vrijedna Milijun Kuna Sibenski Portal

Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta.. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana.

Prodaje Se GraÄ'evinsko Zemljiste U Pirovac Pirovac Zemljiste U Zoni Gradnje Pirovac Hrvatska Kupnja GraÄ'evinskog Zemljista

Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka.

Video Nesreca U Pirovcu Maloljetnici Se Skuterom Zabili U Baku S Unucima Pa Pobjegli

Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste... U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.

Nekretnine Pirovac Pirovac Kuca Na Prodaju Cijena 85 000 00

Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Red od plaže, apartman 42,65m2 atraktivna lokacija, 2. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. To je jednostavno ulaganje u budućnost. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti.

Vulkanski Prakticar Obiljezavanje Web Kamera Pirovac Jjrbuilders Com

Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.

Nekretnine Pirovac Kuca Na Prodaju Cijena 299 000 00

Kuća se nalazi 250m do plaže... Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. U pirovcu naša agencija nudi kuće, apartmane, stanove, građevinska i poljoprivredna zemljišta.. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.

Foto Zapoceli Radovi Na UreÄ'enju Groblja U Pirovcu Sibenski Portal

Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Kuća je smještena na velikoj parceli ukupne površine 1200 metara kvadratnih prodavatelj: Kuća se nalazi 250m do plaže. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Za razgledavanje kuće nazvati 098 970 0591 a za sve ostalo 095 3848284... Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta.

Real Estate Pirovac

Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste.. Pirovac, obiteljska kuća u mirnom okruženju sa prekrasnim vrtom u pirovcu iznad magistrale, u mirnom predjelu, se prodaje obiteljska kuća.

Pirovac 1 Red Uz Plazu GraÄ'evinsko Zemljiste 4 513m2 Zemljiste Domus Nekretnine Vodice Sibenik Stanovi Kuce Zemljista Poslovni Prostori

Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana.. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. 29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. To je jednostavno ulaganje u budućnost. Objekt ima prilaz / pristup sa dvije zasebne ceste. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. U pirovcu, ispod magistrale, nedaleko centra, kamena kuća na dvije etaže sa ukupno 170,06m2 korisne površine, kuća sagrađena na parceli od 270m2. Kuća se nalazi 250m do plaže.

Pirovac Uvodi Cjelogodisnju Naplatu Parkiranja Rudina Press

29.06.2019 · prodaje se kuća katnica u pirovcu površine 229 m2. Prizemlje se sastoji od terase, dnevnog boravka. U prizemlju kuće se nalaze 4 apartmana, dva studio i dva jednosobna apartmana, svaki apartman ima poseban ulaz i posebne terase. Red do plaže lolić u pirovcu, nalazi se novoizgrađena apartmanska kuća na tri etaže sa ukupno 6 zasebnih apartmana... U dvorištu kuće se nalaze 4 parkirna mjesta (mogućnost petog), podrum, roštilj i dječje igralište.

Beach Bar Kerido Is Drinking Gin And Beach Bar Kerido Facebook

Kuća je u derutnom stanju, potrebna je kompletna adaptacija objekta. Veličine je 248m2 te ima 250m2 okućnice. Kuća se nalazi 250m do plaže. Kupnja nekretnine u pirovcu je kupnja s kojom ne možete pogriješiti. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika. Općina pirovac proteže se na 41 km2 te obuhvaća naselja pirovac, kašić i putičanje u kojima živi približno 2000 stanovnika.

Popular posts from this blog

Popisi 111 Garderoberi Forma Ideale Klizni Ormari Akcija Besplatno

Popisi Pletene Stolice Od Kanapa Izvrsno